Vagheggi luxuskezelésekA Vagheggi 1975-ben alapított kozmetikai márka, 40 éves tapasztalattal.

A termékek 100%-ban olasz termékek.
Hatóanyagai és csomagolása megfelelnek a legújabb trendnek, amely természetesen 100%-ban olasz design.
Minden igényt kielégít az alaptól a luxusig.
A hatékonyságot klinikai tesztek bizonyítják.
Parabén és paraffin mentesek.
A csomagoláshoz használt anyagok környezetbarát termékek.

A VAGHEGGI termékeket 40 éve a világ kozmetikai piacán popiláris termékekként tartják számon. Legfontosabb céljuk, hogy a maximális hatást és megelégedettséget nyújtsa a vendégei részére.

A termékek a világon mindenhol - Róma, Bécs, Los Angeles, London, Madrid, Dubai - magas színvonalat nyújtva vannak jelen.

A termékekben egyszerre találjuk meg a tudomány által ismert természetes növényi hatóanyagokat és illóolajokat, a bio-energetikai pszichológiai, a kínai és indiai filozófia tanításait, melyek együttesen hatnak a testre, a lélekre és a szellemre és ezáltal a szépségre.

A Vagheggi hatalmas tapasztalattal rendelkezik a kozmetikai iparban, így egy teljes termék kínálatot nyújtva. Arcápolás, testkezelések, napozó termékek, kéz és lábápolók, férfikozmetikumok, és smink, stb. Így szinte nincs versenytársa a termékeinek.

Annak érdekében, hogy a kezelések személyre alakított és hatékonyságának növelése mellett még sikeresebbé váljon.
A Vagheggi megalkotta erősen koncentrált, természetes és egyedülálló illóolajok keverékéből Esszenciaolajait és ásványi anyagokat tartalmazó Mineral olajait. Így a kezelések során a páciensnél a közvetlen energizáló,egyensúlyt nyújtó és nyugtató hatást gyakorol a fizikai és mentális állapotra.

Fedezz fel egy kiváló minőségű növényi kivonatokból és illóolajokból létrehozott bőrápolási terméksort. Melynek célja, hogy az összes arc és testproblémára választ és megoldást adjon. Teljesen egyedi fitokozmetikumok, melyek természetes módon járulnak hozzá a bőr szépségéhez, az egészséges és jó testi-lelki közérzethez, tiszteletben tartva a környezetünket

Azért, hogy hosszú ideig megőrizzük a professzionàlis szalonkezelések és elektrokozmetikai kezelések eredményét, elengedhetetlen az otthoni bőrápoló termékek használata két kozmetikai kezelés között,az otthoni protokolok bőrtípusnak megfelelő használata

Ha éppen nem tudsz bejönni a kozmetikàba, lehetőséged van online is rendelni Vagheggi termékeket  a https://www.vagheggi.hu oldalon

 Itt regisztrálj be az email címeddel ês a vendégkódommal és részesülj minden termékből àrából  -10% kedvezménnyel 

VENDÉGKÓD 73691425


Bal oldali menüpontok alatt minden Vagheggi kezelésről bővebben is olvashatsz.

Kérdés esetén keress bizalommal: 06-70-376-0060