Hydroabrázió 

Hydroabrázió-hydradermabrasió technológiával minden bőrtípus kezelhető. A hámlasztás után megindul a bőr sejtregenerálódása, hatóanyag felvétele nő. A további kezelés során a kozmetikai anyagok akadálymentesen jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe, a szövetek nedvességfelvevő képessége fokozódik, a bőr regenerálódik, láthatóan kisimul, üdévé válik. A Hydroabrázió kúraszerűen alkalmazva a gyulladásos bőrfelületeken gyógyhatású.
 
                                                                     
 
A Hydroabráziós készülék segítségével a felsõ bõrréteg frissíthetõ fel oly módon, hogy az ultrahangos nagyfrekvenciával rezgõ fémlap letolja az elé kerülõ elhalt hámsejteket és felpuhítja a bõrt. Hámlasztás és hidratálás egy készülékkel.
 
A víz energiája megnyugtatja, hidratálja a bõr szöveteit, masszírozva élénkíti a keringést. Nincs olyan bõrtípus, amelyet ne lehetne ezzel a technológiával kezelni, legyen az akár érzékeny, papírvékonyságú vagy megvastagodott bõr.
Az ultrahang által keltett hullámok csak a hám elszarusodó rétegét távolítják el, emellett a vaporizált víz, nyugtatóan hat a bõrfelszínen.
A víz szinte az egyetlen anyag, mely biztosan nem okoz allergiás reakciót, ezért a Hydroabrázió a legbiztonságosabb, és minden bõrtípusnak megfelelõen alkalmazható  módszer a bõrfunkciók javítására.
A kezelés elõnye még, hogy nincs elhúzódó vagy kései mellékhatás.
Eltávolítja az elhalt szarusejteket, egyenetlenségeket, foltokat a bõrfelszínrõl, egyenletessé varázsolja a bõrfelszínt, miközben a víz gondoskodik a bõr természetes hidratációjáról. A vízsugár: felgyorsítja a nyirokkeringést is, a salakanyagok elszállítását, fokozza a mikro keringést a bõrben. Ennek köszönhetõen javul a bõr légzése, könnyebben szívódnak fel bõrbe a hatóanyagok is.
 
Gyengéd és mégis alapos bőrtisztítás melynek segítségével megszabadulhatsz a ráncoktól és a pigmentfoltoktól!
 
A Hydroabrázió alkalmanként vagy kúrában ajánlott
 
 Egy – egy alkalom az aktuális kozmetikai kezelés során lehetővé teszi  az alapos és kíméletes mélytisztítást. 
 
Lehetőség van arra is, hogy kúrában alkalmazzuk a Hydroabráziót a bőrhibák javítására, a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzésével.
 
                                                                               
Kinek ajánlott?:
seborrhoeás,pattanásos,aknés bőrök kezelése.
érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr kezelése.
sápadt, fakó, száraz bőr kezelése.
laza, tónusát veszett,ráncos bőr kezelése.
napfény által károsodott bőr kezelése (hiperkeratinizáció).
hát, nyak és dekoltázs kezelése.
férfiak bőrének hatékony tisztítása.
 
Ellenjavallatok:
daganatos megbetegedések
terhesség,szoptatás
láza,fertőző állapot
protézis a kezelt terület alatt (fogtömés,fogszabályozó is)
csontritkulás
szívinfarktus,szívelégtelenség
vérzés, vérzéshajlam esetén alkalmazását kerülni kell