Hajhosszabbítás


Mikrogyűrűs hajhosszabbítás


A mikrogyűrűs hajhosszabbítás során a vendéghajhoz extra vékony tincseket illesztünk melyeknek a végén keratin található, a saját haj leválasztott tincséhez a póthaj tincset illesztjük és egy pici fémgyűrűvel rögzítjük. ​

Megfelelő színű mikrogyűrűt illeszetünk a hajszínhez.
3-4 hónapig hordhatjuk a mikrogyűrűs hajhosszabbítást. A mikrogyűrűs hajhosszabbítás leszedése, hajkímélő teljesen vegyszer mentes, gyors és egyszerű, visszaillesztése.


Hőillesztés, keratinos eljárás
A saját hajból leválasztott apró tincsekhez rögzítjük a póthajat egyenként, keratin illesztő anyaggal ( a keratin a hajunk és a körmünk fő építőanyaga)Mivel a tincsek elkülönülnek egymástól, nagyon természetes látványt és könnyed érzést nyújt. Akár hajhosszabbítás a cél, akár hajdúsítás, a keratinos hőillesztés a legkímélőbb és legtermészetesebb módszer.
Keratinos hőillesztés általi hajhosszabbítás eltávolítása
A póthaj eltávolítása oldószerrel történik, melyet kizárólag szakember végezhet. A póthaj eltávolítása minden vissza ilesztésnél (kb. 3 havonta) a póthaj rövidebb lesz 1-2 cm-rel. Természetesen csak abban az esetben, ha a póthaj elegendő törődést kapott, és megmaradt jó állapotában.
Ez is egy fontos ok, amiért érdemes törődni a póthajjal hajhosszabbítás után, hiszen a tincsek újra felhasználhatók


Hogyan ápoljam a hajam hajhosszabbítás, hajdúsítás után?


A póthaj sokkal több törődést igényel, naponta legalább 30 percet kötelező foglalkozni vele. Reggel este ki kell fésülni. Ha elmulasztod az alapos lágy kifésülést, pár nap alatt "berasztásodik".A haj kibontása speciális hajkefével(puha sörtéjű) mosás előtt, száraz állapotban végezzük
Mosás a szokott időközönként, de ne mossuk naponta mivel attól hamarabb kiszárad a haj. Mindig hátrahajtott fejjel, hogy elkerüljük a haj összebomlását, valamint a haj mosását kifésülő mozdulatokkal végezzük, hogy ne kócolódjon. Néhány samponban és kondicionálóban olyan összetevők vannak, amik oldják a keratinos hőillesztést ezért TILOS gyümölcssavas és alkohol tartalmú szereket használni. Mosás után ajánlatos 20-30 percre alaposan bebalzsamozni, olyan termékkel ami proteint tartalmaz.
Szárítás után alapos, gyengéd kifésülés ajánlott. Tépkedni tilos. A hajnak különösen jót tesz a kókusz- és az oliva olaj. Használjunk minél több speciális ápolószert váltogatva, és foglalkozzunk a hajunkkal naponta 2x15 percet. Éjszakára mindenképpen ajánlatos lazán összefonni, vagy lófarokba összefogni, de nem befőttes gumival, szövet burkolatú termékkel.


Hajhosszabbítás előtt konzultáció szükséges.


Henkné Ibolya: 06-70- 338-4109