Image Skincare Orvosi hámlasztások

OXIGENIZÁLÓ KEZELÉSEK

Képzelje el, amint az elhalt hám alatt rejtőző friss, egészséges bőr felszínre kerül - egy olyan módszerrel, mely kíméletes és vitalizál.

Oxigén, növényi eredetű őssejt technológia, peptidek, koncentrált enzimes növényi hatóanyagok segítségével az O2 lift prémium spa élményt nyújt, azonnali eredményekkel.

O2 LIFT-Luxus SPA kezelés,amely hámlaszt,oxigenizál,a bőrt azonnal ragyogóvá teszi 
 
Kezelés Ára-16.800Ft
 
 
ENZIMES PEELINGEK

PEEL | SIGNATURE FACELIFT®

A legismertebb, eredményorientált kezelésünk C-vitamint, hidroxisavakat és enzimeket alkalmaz a sejtmegújulás gyorsítására. Az új technológiás Centella őssejtek támogatják a rozáceás / kipirosodásra hajlamos bőrt; a növényi méregtelenítő és energetizáló komplex pedig látható eredményeket hoz már egy kezelés alatt.

Rozáceás, száraz / dehidratált bőrre.

I PEEL | ORMEDIC LIFT™

Tök, ananász, papaya és mangó gyümölcs enzimek és peptied egy bio aloe vera alapban. Ez a nem-kémiai peeling kiegyensúlyozza, regenerálja és helyreállítja a bőrt, míg a fekete nadálytő őssejtek feltöltik a bőr őssejtjeit, segítve a bőr fiatalságának megtartását.

Egyenúlyát vesztett, irritált, érzékeny és fáradt kinézetű bőrre

 
 
KÉMIAI PEELINGEK

I PEEL kollekciónk fiatalítja a bőrt, gondoskodik ragyogásáról, kisimítja a ráncokat, méregtelenít, véd és energetizál a fiatalos, ragyogó bőr érdeklében. 

I PEEL | WRINKLE LIFT®

 

Ez az ultra felületmegújító glikolsavas - retinolos kezelés láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, a bőr feszesíti és revitalizálja. A Buddleja őssejtek csökkentik a gyulladást, kezelik a fény okozta öregedést, a növényi kávé és borsmenta energetizálnak, az eukaliptusz és ylang- ylang tisztítja a bőrt. 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Idősödő, ráncos, durva, egyenetlen tónusú, fáradt, dohányos, zsíros, aknés bőrre

 

I PEEL | WRINKLE LIFT® FORTE 

Az erősebb idősödés jeleire, többek között a mélyebb ráncokra és a rugalmasság vesztésre az IMAGE Skincare erősebb peelingeket is kínál. A wrinkle lift® FORTE egy extra erősségű I PEEL opció. Ugyanazokat az innovatív hatóanyagokat tartalmazza, mint az eredeti wrinkle lift, de 45% glikolsavval erősebb hámlasztást biztosít, és az innovatív feszesítő és öregedésgátló elegy segít később öregedni, azaz “Age Later®”.

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Erősebb idősödésre, kisebb és nagyobb ráncokra.

 

I PEEL | PERFECTION LIFT™ I PEEL | PERFECTION LIFT® FORTE

Legerősebb savkombináció ar öregedő,pigmentfoltos,ráncos,aknés bőrre,ami lemezes hámlást okoz,de egy teljesen új kollagénben gazdag bőrt eredményez

I PEEErős alfa- és béta-hiddroxi savak elegye növényi orgona őssejtekkel, csökkenti a pattanásokat, pirosságot, eltünteti az akne után visszamaradt sötét foltokat. Méregtelenítő ylan ylang és eukaliptusz tisztítja a zsíros bőrt és hatékonyan kezeli és gyógyítja az aknés elváltozást. 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: I.-II. fokozatú aknéra, zsíros, aknéra hajlamos bőrre.

I PEEL | BETA LIFT™

Erős, nem kevert béta-hidroxisav kezelés, mely gyorsan és hatékonyan célozza és kezeli a III-IV-es fokozatú aknét.
 
 

I | ACNE LIFT®

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: III-IV. aknéra, zsíros bőrre, aknéra hajlamos, idősödő bőrre.

I PEEL | LIGHTENING LIFT®

Az egyenetlen tónusú bőrökre is van megoldás. Ez az eredményorientált kezelés a leginnovatívabb és leghatékonyabb növényi fehérítőket, a luminescence és seashine® komplexet és Echinacea őssejteket kombinálja, az öregedésgátló peptidek pedig azonnal fiatalosabbá és ragyogóvá varázsolják a bőrt. 
 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Pigmentált, fénykárosodott, napfoltos/sötét foltos, melazmás bőrre

I PEEL | LIGHTENING LIFT® FORTE 

A még erősebb pigmentációs tünetek kezelésére az IMAGE bemutatja az IPEEL lightening lift® FORTE peelinget. Ez az extra erősségű Clinical Couture Designer Peeling opció ugyanazokat az innovatív növényi összetevőket, fehérítőket és tirozináz gátlókat tartalmazza, mint az eredeti Lightening lift, viszont ez 50% tejsavval gondoskodik az erősebb hámlasztó, fehérítő és hidratáló hatásról. 

BŐRTÍPUS INDIKÁCIÓK: Erősen pigmentált, fénykárosodott, napfoltos/sötét foltos, melazmás bőrre.

Kozmetikámban minden bőrtípúsra és problémára van megoldás.
 
Az Image orvosi  hámlasztásokkal egy teljes új,egészséges bőrt kapunk.
 
Egy kúra 5-6 alkalom,felépítve a megfelelő erősségű savakkal és az otthoni elő-és utóápolással
 
Egy kezelés ára 16.000-24.000 forintig terjed,de garantáltan hat,a bőr teljesen megújul
 
Keresse kozmetikámban 06-70-376-0060 Gott Nikolett Image Peeling szakember