Testtekercselés (Body Wrapping)


Erőfeszítés nélküli karcsúsítás, a cellulitises bőr látványos megújulása, megfiatalodása!
Az aromaterápiás testtekercselés (BODY WRAPPING) egy teljesen természetes és rendkívül hatékony módszer a cellulitis (narancsbőr) kezelésére, s arra is, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, méghozzá úgy, hogy onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk. Ezenkívül hatékonyan alkalmazható a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási-, hízási- és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza bőr feszessé tételére, s egyúttal a bőrünk megszépítésére is!
A kezelések után azonnal érezhető a hideg-meleg effektus következtében fellépő bőrfeszesség és felfrissülés.
Az aromaterápiás testtekercselés a hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, intenzív vérkeringést idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a belső szervek működéséhez szükséges hőegyensúlyt mindig fenntartja. A fellépő belső hűvösségnek az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat (pl. zsírokat) annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fent tudja tartani. Az aromaterápiás hatóanyagok egyúttal a bőr megszépítéséről és feszesítéséről is gondoskodnak.
Az aromaterápiás testtekercselés azért ennyire hatékony és tartós, mert a napi kalóriaszükséglet 50-70 %-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!
Fontos megjegyezni, hogy az aromaterápiás testtekercselés egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az ún.,szauna hatás. A leadott centiméterek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.
KINÉL ALKALMAZHATÓ EZ A KEZELÉS?
Az aromaterápiás testtekercselés mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulitis (narancsbőr) leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó, bőr feszessé tételére.
Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító-,és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.
KINÉL NEM ALKALMAZHATÓ A KEZELÉS?
Mivel az aromaterápiás karcsúsító testtekercselő kezelés egy hideg eljárás, ezért nem megterhelő a szervezet számára, így kevés azon esetek száma, mikor a használatát mégsem javasoljuk.
Általánosan elmondható, hogy a módszer használatát nem javasoljuk súlyos betegségek esetén, pl.:diabetesz I., keringési -légzési -és szívproblémák, vesebeteség fennállásánál, terhesség és szoptatás, valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, intenzív allergiás reakciók, illatanyag allergia (kb. az emberek 3%-a), nyílt sebek, vénagyulladások, trombózis, epilepszia esetén.
MIT ÉRHET EL ÖN AZ AROMATERÁPIÁS TESTTEKERCSELŐ MÓDSZERÜNKKEL?
Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után azonnal centiméterekben mérhető. A kezelés során négyszeres hatékonysággal égnek el az elraktározott tápanyagok és távoznak a méreganyagok a szervezetünkből. Már egyetlen kezelés látható, centiméterekben mérhető eredményt hoz. Remek kiegészítője bármely fogyókúrának, salaktalanító,-és méregtelenítő kúrának.
A problémás területek célzott méregtelenítése az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális tekercselő technika hatásának köszönhetően. Az alkalmazott aromaterápiás hatóanyagok gyorsítják az anyagcserét és a nyirokkeringést, ezáltal a kezelés intenzíven méregteleníti a kötőszövetet.
A salakanyagok távozása a nyirokrendszeren keresztül történik, az aromaterápia és a fáslizástól keletkező nyomás hatására.
Erőteljes cellulitis (narancsbőr) csökkentő hatás. A cellulitis súlyosabb fokozataihoz speciális hatóanyagok állnak rendelkezésre.
Látványosan javítja a kötőszövet állagát, elhalványítja a nyúlási- és terhességi csíkokat (striákat). Sikeresen alkalmazható a fogyással járó bőrproblémák (laza, lógó bőr) megszüntetésére. Jelentős a bőrszerkezet megerősítés és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és a tekercselés technikája által.

HOGYAN ZAJLIK A KEZELÉS?
Minden szövettípusnak szüksége van egy egyéni kezelésre, ezért először mindig állapotfelmérést végzek (karton kitöltése, allergia teszt, mérések) és csak utána kezdem meg az Önnek legmegfelelőbb kezelést.
A kezelendő testrészeket (hasat, combokat, popsit) először bekenem az aromaterápiás készítményekkel, utána térdtől- mellig körbefóliázom a testet. 

Ön ezzel a tekercseléssel indulhat útnak,így ajánlott a kényelmes ruházat viselete.Kb 1 óra után le lehet venni és le lehet mosni a bőrt.

Kúraszerűen ajánlom.
A várt hatás eléréséhez elengedhetetlenül szükséges a sok (minimum napi 2,5 liter) folyadékbevitel, a salaktalanítás, méregtelenítés érdekében! A megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék bevitelének hiányában az eredmény elmaradhat, a kiválasztás a vizelettel nem történhet meg, így más kiválasztó szerven keresztül tör utat magának.
Ekkor bőr tisztátlanság, lábikragörcs, fejfájás jelentkezhet!

  Ttet

Testtekercselés+Hatóanyagok Árak:

1 alkalom teljes has,comb,fenék -1500 Ft

5 alkalom teljes has,comb,fenék  -6500 Ft

10 alkalom has,comb,fenék- 15.000 Ft+1 alkalom ajándék

Thermopaplannal,kavitácóval,izomstimulációval,nyirokmasszázzsal ajánlom kúraszerűen